Producten


De producten van Thalac zijn afkomstig uit Zuid Frankrijk. In de samenstelling van de Thalac producten worden de zinnenstrelende geuren en kleuren gecombineerd met de geneeskrachtige en verzorgende eigenschappen van de producten uit de Middellandse Zee. Hier wordt gebruik gemaakt van de overvloed welke de zee te bieden heeft, planten, algen, oesterschelpen, kaviaar, zeezout, zeewater. Algen verschillen niet van ons eigen bloedplasma en hebben de kracht om onze cellen sterk te houden. Thalac biedt unieke verzorgingsproducten met frisse en delicate texturen en heeft oplossingen voor elk huidtype.

Thalac biedt gegarandeerde resultaten vanaf de eerste verzorging.


Dr.med.Panaijotis Kleanthous wijdde zijn hele leven aan onderzoek naar verjonging van de huid met succes. Op basis van zijn ervaringen met de medische behandeling van ouderdomsziekten ontwikkelde hij verschillende verjongingskuren voor de huid. Het principe van Kleanthous is gebaseerd op de verbetering van de huidstructuur met cel ondersteunende moleculen ( Cell Supporting Molecules) of CSM. Deze laatste verbeteren de celdeling in de huid en verhogen de productie van collageen en elastine, wat resulteert in een natuurlijke en langdurige huidverjonging. Dit vormt de basis voor een waarlijke anti-ageing.

Voor iedereen die aan huidverjonging wil doen met effectieve resultaten zonder inspuitingen, brengen deze producten de beste resultaten. Of het nu gaat om rimpels, weefselverslapping, de cell supporting molecules helpen langdurig en betrouwbaar de huidfuncties te herstellen.

Deze producten zijn ook zeer geschikt voor een couperosehuid, zonbeschadigde huid, na plastische chirurgische ingrepen en na chemotherapie. Zowel voor vrouwen als voor mannen.

Bezoek www.kleanthous.de voor meer informatie.