Gelaat

Na een huidanalyse, wordt er besproken welke verzorging het beste aan uw behoefte voldoet. Elke verzorging bestaat uit een reiniging, peeling, behandeling van onzuiverheden, massage van gelaat, nek en decolleté, masker, serum en verzorgingscrème, inclusief epileren wenkbrauwen en ontharen bovenlip. (behalve bij de Glo fash en de Quick en Glo).

Onze producten van Glo Skin Care bestaan uit zeer hoge concentraties aan actieve werkstoffen.  Ze bevatten geen kleurstoffen en parabenen (bewaarmiddelen) en zorgen voor een natuurlijke UV bescherming van de huid.


 Glo Skin Care

Glo flash (35 min)

Een korte hydraterende verzorging met een reiniging, dieptereiniger, serum en dagcrème.

Een tussendoortje voor de huid. € 39,00


Quick & Glo (45 min)

Een hydraterende verzorging met een reiniging, dieptereiniger, epileren, masker en dagcrème. 

Voor wie weinig tijd heeft, een snelle oppepper voor de huid. € 49,00


Glo Sensitive (75 min)

Een exclusieve verzorging voor de zeer kwetsbare, gevoelige en overreactieve (allergische) huid. Ook ideaal voor de couperose huid.  Deze producten zijn ook vrij van gluten, soja en noten ! Hierdoor een zeer unieke lijn, waarmee we de meest hypergevoelige huiden kunnen behandelen. De verzorging bevat een reiniging, peeling, behandeling onzuiverheden, massage van gelaat, nek en decolleté, masker, serum en dagcrème.

De huid is gekalmeerd, zichtbaar minder rood en voelt ontspannen aan. € 75,00


Glo Signature (75 min)

Een verzorging van begin tot einde aangepast aan uw huidtype, uw belangrijkste zorgen en de specifieke behoeften van uw huid. Deze verzorging bevat een reiniging, peeling, behandeling onzuiverheden, massage van gelaat, nek en decolleté, masker, serum en dagcrème. 

De huid voelt comfortabel, stralend en gerevitaliseerd. € 75,00


Glo Sweet & Sour (75 min)

Een verzorging met zuren aangepast aan uw huidtype, we werken op de dieper lieggende lagen zonder uw huid te beschadigen. Vervolgens werken we met een Vitamine C Pro Mask om de helderheid en antioxidant kracht te verhogen in de behandeling. Deze verzorging bevat een reiniging, peeling, behandeling onzuiverheden, massage van gelaat, nek en decolleté, masker, serum en dagcrème. 

De huid is helderder, verkwikt en stralend. € 90,00